HUSZÁR ARTS AKADÉMIA - a modern mecénás

    A HUSZÁR ARTS célja a sportok és a művészetek támogatása, népszerűsítése!

    A Huszár Arts mecenatúrája saját, magyar szellemi szabadalomra épül, mely forradalmasította az "ezer sebből vérző" hagyományos támogatási rendszereket.

   A HUSZÁR ARTS örömmel segíti és népszerűsíti azokat a tiszteletre méltó, értékteremtő tevékenységet végző sport- és művészeti közösségeket, élsportolókat és elismert művészeket, akik példamutatóak, ezért érdemesek a támogatásunkra.

   

MOTIVÁCIÓ 

   Korábban, megfelelő reklámérték hiányában, csekély szponzori támogatást remélhetett csak egy-egy közösség. A pályázatok megírattatása, elbírálása és ellenőrzése a legtöbb esetben magas költségekkel jár, így a tényleges összegeknek csak töredékét fordítják valós sport-, vagy művészeti támogatásra. Rendszeresen olvashatunk róla a hírekben, hogy egyes pályázatokat előre "lezsíroztak", így eleve esélytelenül pályázott a többség. Arról is gyakran hallani sajnos, hogy a támogatásként elnyert összegekkel a szponzoráltak visszaélnek, fiktív számlákkal igazolják le azok felhasználását és valójában "zsebbe vándorol" az összegek egy jelentős része.

    De még ha minden tisztességesen is működne, gyakorlatilag a pályázatokból akkor sem jutna minden pályázó közösségnek.

    A Huszár Arts mindezt forradalmasította!

   Támogatási rendszerünk kulcsa egy több pillérre épülő, saját fejlesztésű modern mecenatúra, mely egy különleges és a világon egyedülálló barter rendszer.

"Mecénás" - jelentése: támogató személy - eredeti jelentése (latin): a művészetet pártfogoló személy, aki a művészek alkotó tevékenységét anyagilag segítik, támogatják.

"Modern mecenatúra" (HUSZÁR ARTS) - Olyan személy, vagy cég, aki/amely a sporolókat és a művészeket nem közvetlenül anyagilag támogatja, hanem szolgáltatásainak, vagy termékeinek felajánlásával segíti Őket. A közreműködésünkkel, egyfajta mentorként, figyelemmel kísérheti egy-egy ifjú tehetség pályafutását is.

A modern mecenatúrának köszönhetően a HUSZÁR ARTS mecénásai kiváltságokat élvezhetnek és anyagi előnyökhöz juthatnak, így motiváljuk Őket és viszonozzuk önzetlenségüket.

 

1. V.I.P. Klubtagjaink(élsportolók, elismert művészek) >>

2. Törzshelyeink (szolgáltatók, kereskedők) >>

3. Pártoló klubtagjaink (magánszemélyek) >>

4. Szponzoráltjaink (Iskolák, egyesületek, zenekarok, stb.) >>