Köszöntelek a HUSZÁR ARTS Iternational Academy weboldalán!

    A 2015-ben alapított Sport- és Művészeti Iskola a sportok és a művészetek támogatása és népszerűsítése mellett, saját KARATE Iskolával és rockzenekarral rendelkezik, valamint saját fejlesztésű, Huszár módszertannal működő u.n. MATRIX rajzkurzusainioon tanulhatnak kezdő- és haladó diákjaink egyaránt, az alapfokú ismeretektől a művészképzőig.

Az AKTUÁLIS HÍREINK oldalon olvashatsz mindig a legfrissebb aktuális híreinkről.

 

Az Akadémia alapítójaként 10 éves koromtól három hobbi kísérte végig eddigi életem, melyek később hivatásaimmá lettek:
a harcművészet, a zene- és a képzőművészet.

1994-ben megnyitottam a saját KARATE Iskolám, mely a 2000-es évek elejére az ország legnagyobb karate egyesületévé nőtte ki magát (240 aktív tanítvánnyal). Az eddigi mérleg, amit a tanítványaimmal versenyeken elértünk:  143 aranyérem, 163 ezüstérem, 151 bronzérem

2009-ben megalapítottam a rockzenekarunkat, mellyel az első két esztendőben máris három országban, több mint 100 koncertet adtunk, 7 CD-t adtunk ki és írtunk egy rockoperát.

2014-ben elindultak a rajztanfolyamaink is, mely 2017 óta a saját fejlesztésű módszertannal, abszolút világelső az intenzív rajzoktatás terén.

Napkainkban mindezeket együttesen "Huszár Arts International Academy" néven működtetjük.

A sportok és a művészetek tehát főszerepet kaptak az életemben. Nekik köszönhetem a fittségem mellett a kiegyensúlyozott szellemem és a jellemem megerősödését egyaránt. Mindez arra inspirált, hogy megalkottam egy szellemi szabadalmat, melynek segítségével belevágtam az eddigi életem legnagyobb projektjébe, egy nemzetközi sport- és művészeti fesztivál megszervezésébe. A rendezvény célja a sportok és a művészetek támogatása, népszerűsítése, egy egészségesebb társadalom építése!


Huszár Tonchi

művészeti igazgató