Ki vagy?

   1. Először járok itt, csak tájékozódni szeretnék a lehetőségekről!

   2. Időpontot szeretnék foglalni a rajztanfolyamra!

   3. Klubtag szeretnék lenni és élni kívánok a kedvezményekkel!

Professzionális rajztanfolyam, a HUSZÁR ARTS nemzetközileg is elismert magyar fejlesztésű Huszár-módszertanával

  • Ez az egyedülálló módszertanom a jobb- és a bal agyféltekék szinkronizálására épül, melyet Európa bajnok karate mesterként korábban már sikeresen alkalmaztam az élsportban is.
  • Hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a csupán „pálcika embert” rajzolni tudók mellett, nagyon sok festőművész és tetováló mester is elégedettséggel végezte már el a tanfolyamunkat.
  • Ez a módszertan teljesen eltérő és jóval hatékonyabbnak bizonyult a többi jobb agyféltekés iskoláétól, melynek leghitelesebb példái azok a diákjaink, akik korábban már elvégeztek más neves iskolában 4 napos rajztanfolyamokat.
  • Győződj meg róla te is! Válaszd a HUSZÁR ARTS rajziskolát 100%-os pénz visszafizetési garanciával!
  • A professzionális és humorban gazdag személyes oktatásaink felszabadult hangulata remek élmény mindenki számára.

„Egy portré igazi szépsége és egyben varázsa abban rejlik, ahogyan elkészül. Órákon át figyelmet szentelünk a portré alanyának, szeretgetve minden ceruzavonással az arcvonalait, a hajfürtjeit…

Az elkészült portré jóval több lesz, mint egy pusztán remek rajz, hiszen a türelem és az odafigyelés alkotja meg.”

(Huszár Tonchi)

 

"Több jobb agyféltekés tanfolyam is voltam már, de a HUSZÁR ARTS egyedi módszertanát, tanfolyamát magasan a legtöbbet adó oktatásnak tartom! Nagyon különleges, a hagyományos rajztanítást és a jobb agyféltekés rajzolást tökéletesen ötvöző módszer szerint folyt az oktatás, kiváló hangulatban.  A több szint egyidejűsége miatt még inkább inspiratívan teltek a napok.  Magam is ajánlás alapján jöttem és biztosan ajánlom másoknak is! "

Papp Andrea (gyártásvezető)  2016. augusztus 28.

Olvasd el azok tapasztalatait is, akik már részt vettek a HUSZÁR ARTS rajztanfolyamán! 
Vélemények >>

 

Ajánlott: 7 éves kortól.

    Mivel sokan még mindig bátortalanok és szkeptikusak azzal kapcsolatban, hogy Ők is képesek-e ennek a módszernek a segítségével élethű portrékat rajzolni, 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk arra, hogy téged is meg tudunk rá tanítani! Mivel biztosak vagyunk abban, hogy már a tanfolyam első napján is meglepően gyönyörű rajzokat fogsz te is alkotni, vállaljuk, hogy ha nem leszel elégedett az eredménnyel, az első nap végén visszafizetjük részedre a tanfolyam díját!

Az 1 napos tanfolyamunk teljes értékű képzést nyújt, mely azonos a 2, vagy 4 napos tanfolyamaink első napjával. Megismerkedhetsz a módszertan tudományos hátterével, a látás biológiájával és a képalkotás fizikai törvényeivel, valamint a legfontosabb rajztechnikákkal. Az első napon a hibás bal agyféltekés sémákat állítjuk szembe a valósághű ábrázolással. 

Míg a jobb agyféltekés rajziskolák elutasítják a sémákat, s emiatt kizárják az alkotásból az egyébként minden művész által használt bal agyféltekét, addig a HUSZÁR ARTS magyar fejlesztésű tananyagában kulcs szerepet kapnak a bal agyféltekés bevésődések. Ennek előnyeit élsportoló harcművészként már több mint három évtizednyi karate edzés alatt megtapasztaltam.

Meglátásom szerint tehát a sémák használata a portrék rajzolásakor csak akkor helytelen, ha azok nem valósághűek.

Vallom, hogy „a sémák nem rosszak, ha jók”!

Amennyiben elégedett leszel és folytatni szeretnéd a tanulást, akkor a helyszínen is bejelentkezhetsz a 2, vagy 4 napos tanfolyamainkra, melynek a második napjával folytathatod képzést. 

Az alábbi képek az első tanítási nap végén készültek:

 

 A második napon a jobbl agyfélteke fejlesztésén, a rajztechnikák megismerésén és a rajzeszközök megfelelő használatának elsajátításán a sor.

Megtanuljuk látni a negatív tereket és fotorealisztikus stílusban ábrázolni a fények és árnyékok játékát.

A nap végére egy roppant részletgazdag szem megrajzolásán keresztül megtanuljuk az alkalmazott rajztechnikák 60%-át, megtanulunk jobb agyféltekével látni, miközben a szem sémáját is bevéssük a bal agyféltekénkbe.

A második nap után már képes leszel bármit lemásolni, amit látsz.

A harmadik napon a haj rajzolásán keresztül a szőrtechnikával ismerkedünk meg, aminek elsajátításával már a rajztechnikák 80%-át alkalmazzuk. 

A nap második felében egy tetszőlegesen kiválasztott portré másolásával a hátralévő másfél napban az eddig tanultak együttes alkalmazásával, önállóan készíti el mindenki a portréját.

Így válik képessé mindenki a negyedik napon egy valósághű portré elkészítésére fotóról.

Miután megtapasztaltad személyesen is, hogy képes vagy élethű portrék megrajzolására és szeretnéd átélni ezt követően a teljes szabadsággal történő alkotás élményét, akkor a 4 napos (3. szintű) oktatásainkon elsajátíthatod az élő modellről történő rajzolás ismereteit is.

 

ONLINE oktatás!

Ha nincs lehetőséged személyesen részt venni a tanfolyamainkon, akkor az egyedülálló, saját fejlesztésű  online oktatás segít neked előcsalogatni a benned rejlő művészt.

Az online oktatás úgy működik, hogy webes felületen keresztül, élő adásban is segítek kiértékelni az e-mailben megkapott házi feladataitokat.

Az online oktatás akkor is rendkívül hasznos és ajánlott, ha a kezdő, vagy a haladó tréningünket választottad. Ilyenkor a személyes oktatásokon felül, értelemszerűen, már magasabb szintű házi feladatokat küldünk neked.

Komoly sikereket értünk el leukémiás és rákbeteg gyermekek oktatásával is, együttműködve a pécsi Tölösi Péter alapítvánnyal.

Egyre több komplett iskolai osztály hív meg tanítani az iskolájukba. Az  1, ill. 2 napos tanfolyamokon már sikerült azokat a diákokat is fellelkesíteni, akik korábban nem lelték örömüket a rajzolásban.

 

 

Egy kis összehasonlítás:
3 hónappal ezelőtt,egy másik cég tanfolyama után eddig jutottam (bal oldali kép)
Most újra lerajzoltam Angelinát, a HUSZÁR ARTS tanfolyama után.”


FEHÉR ZITA – óvónő (Balatonfüred)

   

P.Fehér Zita (óvónő, Balatonfüred)

„Nemrég egy másik cégnél már voltam 4 napos tanfolyamon (nem kevés pénzért). Bár nagy volt a különbség az 1. és a 4. napi portrém között,mégis hiányérzetem volt,és hiába gyakoroltam otthon tovább, nem voltam elégedett teljesen.
Aztán elmentem Tonchi 4 napos tanfolyamára és akkor döbbentem rá, milyen óriási különbség van tanfolyam és tanfolyam között.
Sokan mondták ott, hogy könnyű nekem, mert már voltam ilyenen, de mivel a másik cégnél gyakorlatilag segédvonalakkal fejtetőn másoltunk, nem tudtam hasznosítani onnan szinte semmit. Itt gyakorlati tudást kaptam: azt a pluszt, ami a rajzaimból hiányzott. Nagyszerűen felépített tematika alapján tanít Tonchi, aki ráadásul olyan szemléletesen bemutat mindent, érthetően magyaráz, sokat segít, apró "trükköket" is megmutat.
Valóban megtanultam portrét (is) rajzolni, sőt képet nagyítani és élő modellről is rajzolni. Innentől már csak a gyakorláson múlik minden.
Nagyon hálás vagyok neki, és köszönöm!”

    A tanfolyamok alapvetően a látásmódot változtatják meg, amely nem csupán a rajztudásunkra hat pozitívan. Az egész környezetünket más szemmel nézzük onnantól fogva, hogy megtanultuk. Könnyebb lesz a nyelvtanulás és jobban tudunk teljesíteni a sportfoglalkozásokon is.

 

Huszár Tamás festőművész- Balatonfüred

(a tanfolyam előtt és után)

A tanfolyamok alapvetően a látásmódot változtatják meg, amely nem csupán a rajztudásunkra hat pozitívan. Az egész környezetünket más szemmel nézzük onnantól fogva, hogy megtanultuk. Könnyebb lesz a nyelvtanulás és jobban tudunk teljesíteni a sportfoglalkozásokon is.

Válassz a tanfolyamaink közül!  Kattints ide!


KAPCSOLAT

Telefon:   +36 70 411 9177

                +36 70 341 8506

E-mail küldése

vagy

közvetlen üzenet küldése