Érdekel miért vesz részt egyre több olyan diák, aki az amerikai módszertan szerint már elvégzett "hasonló" tanfolyamot, a HUSZÁR ARTS saját fejlesztésű, egyedi, magyar élsportoló által kifejlesztett, a jobb és bal agyféltekét szinkronba hozó rajztanfolyamán?
 

Papp Andrea (gyártásvezető)"Több másik jobb agyféltekés tanfolyam is voltam már, de a HUSZÁR ARTS egyedi módszertanát, tanfolyamát magasan a legtöbbet adó oktatásnak tartom! Nagyon különleges, a hagyományos rajztanítást és hogy jobb agyféltekés rajzolást tökéletesen ötvöző módszer szerint folyt az oktatás, kiváló hangulatban.  A több szint egyidejűsége miatt még inkább inspiratívan teltek a napok.  Magam is ajánlás alapján jöttem és biztosan ajánlom másoknak is! "

Papp Andrea (gyártásvezető)  2016. augusztus 28.

 

"De jó volt nézni ezt a videót :) Én mindenkinek ajánlgatom mert ez a pár nap amit a tanfolyamon töltöttem, életem egyik legmeghatározóbb élménye volt :) Nagyon jól éreztem magam, szavakkal leirhatatlan mi mindent adott nekem :) Hálás köszönet érte! És nem a nyereményért osztom meg, hanem, hogy mindenki láthassa miről mesélek annyit :) Veronika Varga"
 
Ezért szeretem a munkám! :) (Huszár Tonchi)
"De jó volt nézni ezt a videót :) Én mindenkinek ajánlgatom mert ez a pár nap amit a tanfolyamon töltöttem, életem egyik legmeghatározóbb élménye volt :) Nagyon jól éreztem magam, szavakkal leirhatatlan mi mindent adott nekem :) Hálás köszönet érte! És nem a nyereményért osztom meg, hanem, hogy mindenki láthassa miről mesélek annyit :) 
Varga Veronika    2016. október 10.

Olvasd el mások tapasztalatait is, akik már részt vettek a HUSZÁR ARTS rajztanfolyamán!

 


Vélemények

Arianah Susanne Caspersen Viken

Dette kurset har vært meget lærerikt. Jeg trodde ikke jeg skulle få til noe av dette. Jeg kan virkelig anbefale dette videre. Jeg er meget fornøyd.

Tovább

—————

Hildegunn Holba

Lærlikt. Var utålmodig i starten på hver tegning. Det tar så lang tid med oppmåling . Jeg regner med at tiden vil kortest ned etterhvert som jeg får trening i å ta mer på øyemål.

Tovább

—————

Manja Stannå

Informativt. Perfekt start for å fortsette hjemme. Gir mersmak :) Hyggelig stemning. Tegning fungerer på alle språk.

Tovább

—————

Kati Kisfaludy og Isa

Utolig følelse å oppleve at både meg og min datter på (snart 9 år) har tegnet portrett som vi stolt kan henge på veggen! :)

Szuper elmeny volt!

Tovább

—————

Mangai Kuhesh (student)

Jeg synes dette kurset var veldig gøy og lærlikt. Og jeg lærte veldig mye om hvordan man tegner portretter.

Tovább

—————

Oda Berle (student)

Dette kurset var fantastisk. Jeg har malt siden jeg var 12 år, men har aldri blitt like flink til å tegne men bare etter 1 dag på kurset har jeg allerede blitt mye flinkere.

Tovább

—————

Alexandra Constantine (student)

Eh har lært mye på dette kurset. Eg synes det var veldig kjekt, og vil gjerne gå på det igjen.

Tovább

—————

Hrych Anna (fodrász)

Hrych Anna (fodrász)

"A legjobb döntés volt, hogy részt vettem a tanfolyamon! Hihetetlen élményt kaptam!"

Tovább

—————

Müller Szilvia (laborasszisztens)

Nagyon jól éreztem magam. Furcsa volt, hogy nem volt kudarcélményem!! Kételkedtem magamban, de utólag tudom, hogy kár volt!! Nem leszek Balaton parti rajzoló, de az biztos több lettem ezzel a tanfolyammal. Bátran ajánlom majd másoknak is, mert itt tényleg mindenki megtanul rajzolni! Ha a mai oktatási rendszerben így oktatnák a rajzot, több önbizalommal teli gyermek kerülne ki az iskolapadból!

Tovább

—————

Müller Róbert (klímaszerelő)

Jól éreztem magam az oktatáson. Jó érzés volt újra rajzolni és közben semmi mással nem foglalkozni! Elégedett vagyok az oktatással, érthető és színvonalas volt. Sokat lehet fejlődni és jó érzés a saját bőrömön tapasztalni. Szívesen ajánlom másoknak is!

Tovább

—————


Értékelés beküldése

Kérjük, értékeld a rajztanfolyamunkon tapasztaltakat!