RAJZKURZUSAINK

 

Alapfokú kezdő-haladó rajzkurzusaink: ember ábrázolás [H] (human)

    Azoknak ajánljuk, akik többre vágynak puszta szórakozásnál és maradandó tudást szeretnének megszerezni! Ajándknak is ideális! Semmilyen rajztudást nem igényel.

 •  H1  1 napos kezdő portré rajzolás -  HUSZÁR módszertan  saját fejlesztésű szimmetrikus sémájával   
 •  H2  1 napos kezdő rajzkurzus - szem rajzolása a  HUSZÁR módszertan  szabad szemmel történő másolási technikájával és fotorealisztikus rajztechnikáival.    
   Ha mindkét kezdő képzésünket szeretnéd elvégezni, akkor spórolhatsz, ha egyből 2 napra jelentkezel be. Remek családi program, de 100%-os elégedettséggel végezték el olyan munkavállalók is, akiknek munkáltatóik céges oktatásként ajándékozták (mint pl. ahogy azt az EON is tette.)
 •  H1  +  H2  2 napos kezdő rajzkurzus
   Miután Te is megtapasztalod, hogy milyen fantasztikus rajzokat alkottál az egyedülálló, különleges módszertanunkkal, akkor megízlelve a siker ízét, a diákjaink 99%-ához hasonlóan, valószínűleg Te is szeretnéd megtanulni hogyan tudsz gyönyörű élethű hajat rajzolni, mely nagyon fontos egy portrén. 
 •  H3  2 napos haladó rajzkurzus - szőrtechnika: a haj rajzolása  HUSZÁR módszertan  + portré másolása fotóról, szabad szemmel, szabad kézzel, a saját fejlesztésű   HUSZÁR aránymérővel  ellenőrizve.  
   Ha a 2 napos kezdő és a 2 napos haladó tanfolyamunkat is szeretnéd elvégezni, akkor úgy spórolhatsz, ha egyből 4 napra jelentkezel be. Így tett pl. az EURO FAMILY cégvezetése is, amikor országos hálózatuk legkiválóbb dolgozóinak szerveztek osztatlan sikert aratva ezzel, 2 egymást követő hónapban egy-egy hétvégén 2-2 napos rajztanfolyamot.
 •  H1  +  H2   H3  4 napos kezdő + haladó rajzkurzus  

Középfokú rajzkurzusainkember ábrázolás [H] (human)

Ha arra gondolsz, hogy haladó diákunkként már milyen sok újat tanultál és mennyit fejlődtél, akkor lépj új szintre a középfokú rajzkurzusainkkal!
 •  H4  4 napos rajzkurzus - az orr, a fül és a száj rajzolása, a  HUSZÁR módszertan  saját fejlesztésű borosta rajztechnikája valamint egy fotorealisztikus portré rajzolása   
 •  H5  8 napos rajzkurzus - a 4 fő érzelem sémái (csábos, nevető, síró és agresszív tekintet)-  HUSZÁR módszertan  saját fejlesztésű különleges tükrözéses technikájával, mellyel a diákjaink megtanulnak emlékezetből rajzolni  
 •  H6  8 napos rajzkurzus - a  HUSZÁR módszertan  saját fejlesztésű különleges technikájával a diákjaink megtanulnak emlékezetből rajzolni  
 •  H7  8 napos rajzkurzus - profilkép rajzolása a  HUSZÁR módszertan  saját fejlesztésű különleges sémáival  
 •  H8  8 napos rajzkurzus - testrészek anatómiája, fotorealisztikus ábrázolása (kézfej, kar, nyak, férfi mellkas, női mellek, csípő, fenék, lábak, lábfej) a  HUSZÁRmódszertan  saját fejlesztésű különleges sémáival  

Középfokú rajzkurzusaink: állatok ábrázolása [A] (animal)

    Az elsajátított technikákkal már gyerekjáték megtanulni, hogyan alkoss csodaszép, valósághű állatokat is, amik szinte megszólalnak. (Szükséges hozzá minimum az alapfokú rajztanfolyamunk elvégzése [H3] szintig!)
 •  A1  4 napos rajzkurzus - tigrisek rajzolása -  HUSZÁR módszertan  saját fejlesztésű tigris-sémáival
 •  A1  4 napos rajzkurzus - lovak rajzolása -  HUSZÁR módszertan  saját fejlesztésű ló-sémáival

Felsőfokú művészképzőink: ember ábrázolás [H] (human)

    A középfokú rajzkurzusaink tananyagának elsajátításával készen állsz, hogy minden eddig elsajátított tudás birtokában beérjen a tanulás gyümölcse és mindezt művészi szintre emeljük! A felsőfokú művészképzőnk egyedülálló tananyaggal segíti a szárnyaid kiterjesztését, hogy szabadon alkothass, szándékaid és érzelmeid szerint. A cél, hogy ha leülsz magadban egy üres papírhoz, fejből is képes legyél, magadtól egy csodálatos teljes emberi alakot megrajzolni, egy érzelmeket kifejező fotorealisztikus arccal.

 •  H9    8 napos művészképző - 3/4-es perspektívájú portrék rajzolása a  HUSZÁR módszertan  saját fejlesztésű sémáival  
 •  H10  8 napos művészképző - portré rajzolása élő modellről -  HUSZÁR módszertan  saját fejlesztésű technikájával    
 •  H11  8 napos művészképző - akt rajzolása élő modellekről - a  HUSZÁR módszertan  saját fejlesztésű technikájával  
 •  H12  8 napos művészképző - fejből készült, kreatív portré a  HUSZÁR módszertan  saját fejlesztésű technikájával, egész alakos ábrázolással